A böngészés folytatásával elfogadja a sütik alkalmazását, melyek célja a célközönség, a használat, a külsö oldalakról történő átirányítás elemzése és mérése. Többet is megtudhat szabályzatunkról ittKattintson ide.X

Világszínvonalú szállodák & francia elegancia

A Sofitel olyan modern szállodákat kínál, melyek megfelelnek a kifinomult és sokoldalú vendégek igényeinek is - akik elvárják és értékelik a szépséget, a kiválóságot és a minőséget.
Akár nagyvárosok szívében (Párizs, London, New York vagy Peking) akár az adott ország legszebb részein (mint Marokkóban, Egyiptomban, Fidzsi - szigeteken vagy Thaiföldön) található a Sofitel szálloda, a világ bármely pontján ugyanúgy a francia "art de vivre" élményét kínálja.

Fedezze fel a Sofitel szállodákat

Fő adatok

  • 121 szálloda
  • 30 588 szoba
  • 43 ország

at 07/26/2018

6 állásajánlat ebben a szakmában a márka

Testimony of Aurore Moreau

Testimony of Aurore Moreau

Front Office Manager at Sofitel Marseille Vieux port, France

As Front Office Manager, I am in charge of the reception, concierge and customer relations teams. I interact with numerous people in the hotel, such as the executive housekeeper, quality manager, human resources manager and the finance manager.

With a qualification in hotel management and a year spent abroad, I began as a hostess position at the Sofitel Marseille Vieux port. I was in this position for one year before becoming the supervisor. Another year later, I joined the reception team and three months later was promoted to “chef de brigade”, a few months later to head of reception and now Front Office Manager.

A smart appearance is absolutely essential so as to be an ambassador of French elegance. You need to be customer orientated and friendly but also have good negotiation skills. It is also vital to be pedagogical and diplomatic, a good listener and analytical.

To improve my skills and progress, I followed a personalised training programme. I was also accompanied and advised by my hierarchy.

A Sofitel és a márka dolgozói

A Sofitel három fő értéke, melyet a márka minden egyes dolgozója nap mint nap folyamatosan garantál:
A Kiválóság Szenvedélye (Passion for Excellence), Kényeztetés esszenciája (Essence of Pleasure) és a Nyitottság Szelleme (Spirit of Openness).

A márka dolgozói, a "Sofitel luxus" létrehozói, tevékenységük során elsajátítva a márka "know-how" -ját teljesen személyre szabott szolgáltatásokkal állnak vendégeik rendelkezésére. Minden apró részletet egy különleges pillanattá alakítva, mintegy a kényelem és elegancia megtestesüléseként nyújtanak szolgáltatást a vendégeknek.
A Sofitel értékek egyúttal a dolgozók egymás közti kommunikációjának az alapjait is jelentik. Ez az az örökség, melyet a márka összes dolgozói magukévá tesznek és közvetítenek ezzel -garantálva a Sofitel szellemiségének folyamatosságát mind a szállodákban, mind a központokban.

  Watch the video

Vissza a márkák oldalára